Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 image/svg+xml Artboard 1
Najaarsactie 2019

Onze producten: topkwaliteit & vakmanschap.

Perfect op elkaar afgestemd.


We zoeken de hele wereld af naar de beste grondstoffen. Om daarmee producten van topkwaliteit te maken. Het streven naar topkwaliteit uit zich in strenge doorlopende controles tijdens de productie, zinvolle innovaties en een onberispelijke afwerking & montage door erkende en gecertificeerde vakmensen.  

Product image

Glas

Dubbel glas, hr++, gezandstraald glas.

Het glas voor je kozijnen, buitendeuren of schuifpui is standaard KOMO-gecertificeerd isolatieglas: dubbel glas en driedubbelglas. We maken wat je nodig hebt, zoals zonwerend glas, gelaagd veiligheidsglas, geluidswerend glas,... . We assembleren het allemaal zelf zodat we een perfecte kwaliteit en mooi uitzicht kunnen garanderen!

Product image

Garagedeuren

In stijl en kleur van je kozijnen en buitendeuren.

Keuze uit kantelgaragedeuren of sectionale garagedeuren. Elke garagedeur is maatwerk. Van landelijk, modern tot klassiek ontworpen volgens de laatste designtrends. Kies uit een breed assortiment panelen en kleuren.

Product image

Horren

Hou ongedierte buiten.

Met het eigen horrensysteem hebben we altijd een passende hor voor je kozijnen, buitendeuren of schuifpui. Horren van gemoffeld aluminium worden exact afgestemd op de kleur van je kozijnen en buitendeuren. het gaas is zwart of grijs. Ook schuifhorren behoren tot de mogelijkheden.

Product image

Rolluiken

Voor extra privacy, isolatie en veiligheid.

Voor rolluiken heb je de keuze tussen kunststof of aluminium rollerbladen in de kleur van je kozijnen of buitendeuren of in een kleur naar keuze. Kies de bediening die je wenst: manueel, elektrische bediening, draadloos,... Zowel inbouw- als opbouwrolluiken zitten in het aanbod. Rolluiken zorgen voor extra warmte- en geluidsisolatie, zijn inbraakwerend en zorgen voor je privacy.

Product image

Screens

Zonwerend en lichtdoorlatend.

Als je screens geopend zijn, zitten ze netjes in kasten, die aan de binnenkant bovenaan je kozijn in de spouwmuur zijn verwerkt. Aan je buitengevel is er dus niets zichtbaars bevestigd. Je screens openen en sluiten kan via knopjes, met een afstandsbediening of automatisch via zonnesensoren.

Product image

Beslag

Stevig, stabiel, esthetisch en veilig.

Er is een uitgebreid assortiment kwaliteitsbeslag: sloten, klinken, grepen, scharnieren … Al het zichtbare beslag wordt uitgevoerd in de kleuren van je kozijnen, buitendeur of schuifpui, of ook nog in messing, brons of roestvrijstaal.

Product image

Sierluiken

Decoratief en functioneel.

Sierluiken worden aan de buitenzijde tegen de gevelmuur bevestigd. Je hebt daarbij keuze uit sierluiken die decoratief vast aan de gevel hangen of functionele sierluiken, die je kunt openen en sluiten. Sierluiken zijn verkrijgbaar in hout, gemoffeld aluminium of aluminium met structuurfolie. Met structuurfolie passen ze ook bij je kunststof kozijnen en buitendeuren. Ze kunnen ook automatisch bediend worden, indien gewenst.

Onafhankelijke keurmerken voor kwaliteit

Ongeëvenaarde reputatie...

We genieten een ongeëvenaarde reputatie voor kozijnen en deuren op maat. Om die bevoorrechte positie te behouden laten we niets aan het toeval over.
Voortdurende kwaliteitscontroles tijdens het productieproces en grote investeringen in research & development bewijzen dat. In kunststof, aluminium en hout fabriceren we kozijnen en deuren die voldoen aan Europese kwaliteitscertificaten. Je kunt ze bij de Profel Expert in jouw buurt opvragen.
 

Meer over keurmerken
CE logo Politiekeurmerk logo SKG logo KOMO logo
 

Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde Profel Experts.

Deze erkende en gecertificeerde vakmensen kennen het Profel-gamma door en door.
Daarom doen we je met de hand op ons hart glasheldere beloften.
Deskundig advies

Na een grondige analyse krijg je advies op maat binnen je budget.

Respect voor jouw huis

We dragen zorg voor jouw woning, interieur en spullen en laten alles netjes achter.

Geen verrassingen achteraf

We staan altijd voor je klaar mocht er een probleem zijn.Onze feiten & cijfers

  • 31.341 tevreden klanten per jaar.
  • Profel, familiebedrijf met meer dan 70 jaar expertise in maatwerk.
  • Meer dan 1.000 werknemers.
  • 10 jaar fabrieksgarantie op onze kozijnen en deuren 
  • Meer dan 15 zorgvuldig gecertificeerde Profel Experts met showroom in je buurt. 
     
  • Hoogstaande kwaliteit door voortdurende innovatie en eigen productie.