Profel
Profel

Afspraak met een Profel Expert? Tips voor een efficiënt gesprek

Gaat je (ver)bouwdroom uitkomen? Dan moet je allerlei belangrijke keuzes gaan maken. En daarbij horen natuurlijk ook kozijnen en deuren. Ongetwijfeld heb je zelf al bepaalde ideeën. Maar je zit vast ook nog met heel wat vragen. Kozijnen en deuren bepalen de uitstraling van je huis. Dus neem ruim de tijd om ze te kiezen. Maak zeker een afspraak met een Profel Expert. Die helpt je uit een groot assortiment te kiezen, en geeft deskundig advies. Het is wél handig om je afspraak goed voor te bereiden

Nieuwbouw? Laat de bouwtekeningen zien

Bij een nieuwbouwwoning horen bouwtekeningen. Heb je alleen nog maar een voorlopig ontwerp, maar staan hier wel al de afmetingen voor kozijnen en deuren in? Dan is dat zeker voldoende voor een eerste gesprek met de Profel Expert.

Vraag je architect naar extra specificaties, zoals isolatiewaarden of ontluchtingssystemen. Met al die informatie krijgt je Profel Expert een goed beeld van je nieuwe woning en van alle mogelijkheden.

Nieuwbouw? Spreid je plannen tentoon

Bij een nieuwbouwwoning hoort een plan. Beschik je nog maar over een voorlopig ontwerp, maar bevat het wel al de nodige afmetingen voor ramen en deuren? Dan is dat zeker voldoende voor een eerste bezoek aan je Profel verdeler.

Vraag je architect en EPB-verslaggever gerust naar extra specificaties, zoals isolatiewaarden of verluchtingssystemen. Met al die info krijgt je Profel verdeler een goed beeld van jouw nieuwe woning en van alle mogelijkheden.

Verbouwing? Maak foto’s

Als een Profel Expert zich goed kan inleven in de situatie, is een beter advies mogelijk. Breng daarom foto’s mee van de binnen- en buitenkant van je huis. Ook belangrijk: zorg ervoor dat je alvast de voorlopige afmetingen weet. Zijn die nog niet helemaal definitief? Maak je dan vooral geen zorgen. De Profel Expert komt sowieso nog langs voor de gedetailleerde inmeting.

Is een architect betrokken bij je verbouwing? Neem dan ook zeker de tekeningen mee naar de Profel Expert.

Bewaar je inspiratiebronnen

Denk voor je gesprek met de Profel Expert ook al even na over kleine praktische vereisten. Kattenluik, opendraaimogelijkheden of beveiligingsopties: je Profel Expert weet altijd raad.

Zie je wel eens foto’s van kozijnen en deuren die je heel mooi vindt? Die precies passen in de sfeer van je toekomstige woonsituatie? Sla ze op of knip ze uit en breng ze mee. Zo krijgt de Profel Expert een heel goed idee van je smaak en wensen.

Wanneer de Profel Expert een goed gevoel heeft voor je project en weet wat je wensen zijn, dan krijg je een offerte. Je woondroom is dan meteen een flinke stap dichterbij gekomen. Succes!

Vind de Profel Expert in je regio!

Gratis advies

Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.