Profel
Profel

Word één met je tuin en geniet van het ruimtelijk effect

Als het mooi weer is en de zon schijnt haal je buiten het liefst meteen naar binnen. Wie wordt er niet blij van om deze werelden te verenigen? Dat kun je doen met een schuifpui of openslaande deuren. Geniet en ervaar het gevoel van vrijheid.

Een karakteristieke look met openslaande deuren of tuindeuren 

Openslaande deuren of tuindeuren zorgen voor meer lichtinval en een direct contact met je tuin. Het zijn dubbele naar buiten opendraaiende deuren. Mensen kiezen vaak voor openslaande deuren omdat ze over het algemeen een meer karakteristieke look hebben dan het strakke design van een schuifpui. Of om de grootst mogelijke doorgang te creëren naar het terras of de tuin. Ze hebben een lage opstap, waardoor je makkelijk van binnen naar buiten en terug loopt. Het verschil met een schuifpui is dat één van de dubbele deuren van je openslaande tuindeuren een klink heeft en daardoor als achterdeur gebruikt kan worden. Zorg er wel voor dat je ze kunt vastmaken als het waait.

Heb je in je hoofd wat jij mooi vindt? Wij kunnen ze precies op maat laten maken in kunststof, aluminium of hout. Alle stijlen en afwerkingen zijn mogelijk.

Schuifpuien ideaal als je ruimte wilt besparen

Ook met een schuifpui kun je van je woonkamer en tuin een grote leefomgeving maken. Mensen kiezen vaak voor een schuifpui als er weinig ruimte is op het terras of het balkon om deuren te openen. Wat voor woning je ook hebt, wij hebben schuifpuien die passen bij je woning en wensen. De designs zijn robuust en slank en garanderen een lange levensduur. Ze voldoen aan de strengste normen voor isolatie en inbraakveiligheid zodat je je prettig en veilig voelt. En met de gelagerde wielen schuif je de pui moeiteloos en geruisloos dicht.

Kunststof schuifpui: budgetvriendelijk en onderhoudsvrij

Hou je van warmte binnen en lawaai buiten? Een kunststof schuifpui heeft een hoge isolatiewaarde. Ze zijn in de meeste kleuren en imitaties, zoals een hout- of aluminiumlook, te bestellen. Een bijkomend voordeel: ze zijn budgetvriendelijk en onderhoudsvrij tegelijk. De maximale opening is vier meter.

Aluminium schuifpui: ijzersterk en ideaal voor grote glasoppervlakken

Hou je van veel glas en licht? Aluminium is licht en ijzersterk materiaal, waardoor grote openingen en glasoppervlakken mogelijk zijn. De aluminium schuifpui schuift eenvoudig en stil open en dicht en je kunt er zelfs voor kiezen om het openschuivende deel in de muur te laten verdwijnen. De maximale opening is bijna onbeperkt.

Houten schuifpui: ambachtelijk, stijlvol en isolerend

Hou je van ambacht, stijl en een warme uitstraling? Dan is hout prachtig materiaal voor je schuifpui. Hout is van nature zeer goed isolerend en past bijna bij elke woning. De maximale opening is altijd de helft van de totale breedte van je schuifpui, die maximaal vijf meter is.

Heb je een vraag of wil je advies, dé Profel Expert staat voor je klaar.

Geniet nu van onze voorjaarsactie

Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Misschien vind je dit ook interessant?