Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

360 graden icon Created with Sketch. 360º keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 icon/download Created with Sketch. image/svg+xml Artboard 1 image/svg+xml Fill 1

30.000 gezinnen kiezen jaarlijks Profel

70
70 jaar expertise
knowhow & ervaring
Gemiddeld 31.341 gezinnen
geven jaarlijks hun vertrouwen aan Profel
Een tevreden klant
daar doen wij alles voor
Background image

“Langs deze weg willen we graag onze dank uitspreken voor de vlotte, correcte afwerking van onze achterdeur. Er is keurig werk verricht en we zijn hier erg blij mee. We zullen het zeker niet nalaten om Profel te roemen!”

Vroege-van der Weerd uit Oud-Vossemeer
Background image
Person photo

“We kozen voor donkere onderhoudsvriendelike aluminium kozijnen …. We zijn heel blij dat we bij Profel deze kleur konden krijgen. Je ziet het in een folder, maar je weet nog niet hoe het uitpakt... En dan is het allemaal gezet en blijkt het helemaal gaaf. Wij hebben gekozen voor een Profelkleur, omdat wij op een beurs hoorden dat hun verfpoeder van veel betere kwaliteit is dan de standaardkleuren. Profel spuit de kleuren op zo’n kwalitatieve manier dat zij 10 jaar garantie op de kleurechtheid geven, waar anderen maar 5 jaar geven. De periode met de jongens die we over de vloer hebben gehad was trouwens ontzettend gezellig. Ze hebben netjes gewerkt. Echt perfect. Aan het eind van de dag was alles weer mooi opgeruimd.”

Danny uit Zevenhuizen
| 2016
Background image
Person photo

“…Het was ontzettend fijn werken met de Expert van Profel. De mannen leerden tijdens de bouw het huis kennen en hebben het zien groeien. Er werd door hen in mogelijkheden gedacht en actief meegedacht over de constructie. Zo hebben zij zelf de benodigde maten uit de bouwtekeningen gehaald en is er op de plek waar dat schilderij nu staat een pui verwijderd en aan de voorkant hergebruikt. Ze hebben hun werk keurig gedaan. Aan het eind van de klusdag, zagen we niet eens dat ze geweest waren. We hadden er geen omkijken naar….”

Sophia & Arjen uit Dalfsen
| 2016
Background image
Person photo

“…Onze wensen waren veel ruimte, veel licht en een vide. Het was voor mij een verrassing dat er zoveel beton in het ontwerp werd gebruikt. Dat had ik op de tekeningen namelijk niet gezien. We zijn er erg blij mee. Evenals met de aluminium kozijnen van Profel. De Profel Expert en de medewerkers waren ontzettend betrokken en kritisch op het eigen werk. De bogen waren een uitdaging. Het materiaalgebruik had namelijk effect op het oorspronkelijke ontwerp van de bogen. De Profel Expert kwam zelf met oplossingen voor het ontwerp. Ze zitten er perfect in. We vinden het prachtig en krijgen veel complimenten van buurtbewoners en gasten van onze Bed&Breakfast…”

Rinus & Doris uit Asten
| 2016
Background image
Person photo

“Aan dit kozijn heeft de Profel Expert nog wel een klus gehad. Het is namelijk 5 meter hoog. Toch ging het redelijk soepel en hebben de mannen die het hebben geplaatst, keurig gewerkt. We houden erg van licht en heel veel glas. Benno en ik hebben gekozen voor aluminium kozijnen van Profel die aan de buitenkant donkergrijs en aan de binnenkant wit zijn. We vonden het grijs mooi afsteken tegen de witte gevel van de woning. De kozijnen geven echt karakter aan het huis. We zijn er superblij mee”

Petra uit Eindhoven
| 2016


Zelf een getuigenis achterlaten? Graag
Gelieve een foto op te geven
Gelieve een score op te geven
Neem vrijblijvend contact op ... en laat u door ons inspireren
Glasheldere beloftes: Service voor, tijdens én na... Meer over onze beloftes
Na grondige analyse krijg je advies op maat, binnen je budget.
We dragen zorg voor je spullen en laten alles netjes achter.
Alles moet kloppen voordat we stoppen
Wij staan altijd voor je klaar mocht er achteraf een probleem zijn.
Meer over onze beloftes

Ervaren en gecertifieerde Profel verdelers die ons uitgebreide assortiment door en door kennen?

  • Showroom met uitgebreid assortiment in jouw regio.
  • Snel antwoord op een vrijblijvende offertevraag.
  • Professioneel advies en begeleiding.
  • Service voor, tijdens en na de montage (10 jaar fabrieksgarantie).

Vind jouw Profel Expert

tussen de meer dan 100 bij jou in de regio