Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

360 graden icon Created with Sketch. 360º keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 icon/download Created with Sketch. image/svg+xml Artboard 1 image/svg+xml Fill 1

Keurmerken & kwaliteitslabels

Onze keurmerken bewijzen onze hoogwaardige kwaliteit


De kozijnen, deuren van Profel voldoen aan de hoogste kwaliteits- en
veiligheidseisen toegekend door onafhankelijke en deskundige instanties. Natuurlijk
zijn we trots op onze keurmerken, maar onze tevreden klanten maken het echte verschil.

70
70 jaar expertise
knowhow & ervaring
Gemiddeld 31.341 gezinnen
geven jaarlijks hun vertrouwen aan Profel
Een tevreden klant
daar doen wij alles voor


Politie keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan eisen voor inbraakpreventie en sociale veiligheid, waardoor een inbreker meer tijd nodig heeft om een woning binnen te dringen.

Onderzoek toont 50% minder inbraken in woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ongeveer 80% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Inbrekers die alleen inbreken als het hen niet te moeilijk wordt gemaakt. Aan woningen met stevig en sterk hang- en sluitwerk en hoogwaardige ramen en deuren, die voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk hebben ze dus een hekel.Nen 5069 WK2 SKG**

Het WK2-keurmerk is een classificatie voor inbraakwerendheid die optioneel is voor pvc ramen en aluminium ramen. Een standaard raam heeft classificatie WK1.

Omdat Profel ramen en deuren aan alle gestelde normen per element voldoet en het complete element ( raam, glas, hang en sluitwerk ). Voldoen Profel ramen en deuren aan Nen5096 wk2 SKG **

Als je voor WK2 kiest past je Profel Expert het raam aan met onder andere inbraakwerende glaslatten en krukken met slot.

 
 


KOMO-keurmerk

KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit. Alle Profel ramen en deuren hebben het KOMO-keurmerk. Voor de meest uiteenlopende producten en processen zijn certificaten afgegeven. Je kunt daarmee vertrouwen op de kwaliteit van onze ramen en deuren en de processen.

Het KOMO-keurmerk betekent ook dat Profel ramen en deuren voldoen aan de relevante Europese en Nederlandse wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.


CE-markering

De CE-markering verzekert je dat Profel ramen, buitendeuren en andere producten aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming voldoen. Deze eisen zijn conform de van toepassing zijnde EU-richtlijnen en zijn opgenomen in de Nederlandse wetgeving.

Vraag meer over onze keurmerken en certificaten aan bij een Profel Expert bij jou in de buurt >
Glasheldere beloftes: Service voor, tijdens én na... Meer over onze beloftes
Na grondige analyse krijg je advies op maat, binnen je budget.
We dragen zorg voor je spullen en laten alles netjes achter.
Alles moet kloppen voordat we stoppen
Wij staan altijd voor je klaar mocht er achteraf een probleem zijn.
Meer over onze beloftes

De erkende Profel Expert in je regio helpt je verder met je nieuwe deuren & kozijnen op maat

Gezonde ondernemingen die jaarlijks worden gecontroleerd.

Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde Profel Experts. Na een onafhankelijke toetsing op hoge kwaliteitseisen is het kwaliteitslabel “Profel Expert” toegekend. Deze gecertificeerde vakmensen kennen het Profel-assortiment door en door. Ook het installatietraject hebben ze volledig onder controle. 


Onze gecertificeerde Profel Experts staan garant voor:


Vind een Profel Expert
Volledig vrijblijvend & gratis. Focus op jouw tevredenheid