Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

360 graden icon Created with Sketch. 360º keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 icon/download Created with Sketch. image/svg+xml Artboard 1 image/svg+xml Fill 1

Kostprijs?


Aangezien kozijnenschuifpuien en deuren steeds op maat worden gemaakt, is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven.  We kunnen je wel inzicht geven in de factoren die de uiteindelijke prijs bepalen.  Wil je je kozijnen, schuifpui vervangen en ben je benieuwd naar de kosten? Neem contact op met een Profel Expert en krijg snel een prijs.

Factoren die de prijs bepalen.

100 % maatwerk! Jouw keuzes bepalen de uiteindelijke prijs. 


Materiaalkeuze
Tab header Materiaalkeuze
Materiaalkeuze

Kunststof, aluminium of hout?

Over het algemeen is de prijs van standaard aluminium kozijnen hoger dan de prijs van standaard kunststof kozijnen en vergelijkbaar met de prijs van houten kozijnen in hardhout. De prijs van kozijnen hangt niet alleen af van de materiaalsoort maar ook van het type raam: vast raam, draaikiepkozijn, en het draaikozijn. De prijzen voor een vast raam liggen gemiddeld 15% lager.

Voor advies contacteer onze Profel Expert  of  ontdek  hier de verschillen & voordelen.

Uitvoering
Tab header Uitvoering
Uitvoering

Voor elk wat wils!

Wil je slanke of dikkere kozijnen? blokkozijnen? welke materiaalsoort? Welke kozijnkleur kies je? Wil je je kozijnen gesloten, opendraaiend of draai/kip? Ronde kozijnen? Met sierlijsten of andere accessoires... Het kan allemaal en die keuzes bepalen mee de prijs.

Glas
Tab header Glas
Glas

Soorten glas

Standaard worden je kozijnen en deuren voorzien van dubbel glas (HR++).

Wil je een andere glassoort: driedubbel glas, zonnewerend glas, geluidswerend glas, veiligheidsglas, gezandstraald glas of glas-in-lood, dan heeft dat ook invloed op de uiteindelijke prijs.

Aantal en afmeting
Tab header Aantal en afmeting
Aantal en afmeting

Aantal en afmetingen van je kozijnen/deuren

Gaat het om één kozijn of om alle kozijnen? Is het een standaarddeur of een buitendeur met specifieke maten? Wat zijn de afmetingen van de gevel waarin je een schuifpui wenst? Met het antwoord op die vragen kunnen we je snel een vrijblijvende raming bezorgen.

Plaatsing & afwerking
Tab header Plaatsing & afwerking
Plaatsing & afwerking

De binnenafwerking rond je kozijnen? Ook dat kan ...

Bij renovatie moeten we eerst de oude kozijnen eruit halen. Ook een kraan kan nodig zijn bij de plaatsing. Wil je dat we de binnenafwerking rond je kozijnen ook doen of doe je dat zelf? We kunnen ook je muren bijvoorbeeld netjes afwerken met een kunststof of mdf-omkasting, zodat je onmiddellijk van je kozijnen kan genieten.

Een prijsaanvraag is gratis en vrijblijvend

De Profel Expert helpt je hier snel verder ↓


Volledig vrijblijvend

  • Zonder enige verplichting
  • Klanttevredenheid, daar focussen we op!

Onze feiten & cijfers

  • 31.341 tevreden klanten per jaar.
  • Profel, familiebedrijf met meer dan 70 jaar expertise in maatwerk.
  • Meer dan 1.000 werknemers.
  • 10 jaar fabrieksgarantie op onze kozijnen en deuren 

De erkende Profel Expert in je regio helpt je verder met je nieuwe deuren & kozijnen op maat

Gezonde ondernemingen die jaarlijks worden gecontroleerd.

Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde Profel Experts. Na een onafhankelijke toetsing op hoge kwaliteitseisen is het kwaliteitslabel “Profel Expert” toegekend. Deze gecertificeerde vakmensen kennen het Profel-assortiment door en door. Ook het installatietraject hebben ze volledig onder controle. 


Onze gecertificeerde Profel Experts staan garant voor:


Vind een Profel Expert
Volledig vrijblijvend & gratis. Focus op jouw tevredenheid


Glasheldere beloftes: Service voor, tijdens én na... Meer over onze beloftes
Na grondige analyse krijg je advies op maat, binnen je budget.
We dragen zorg voor je spullen en laten alles netjes achter.
Alles moet kloppen voordat we stoppen
Wij staan altijd voor je klaar mocht er achteraf een probleem zijn.
Meer over onze beloftes

Afwerking, plaatsing & service

Topkwaliteit voor een lange levensduur
 

Het streven naar topkwaliteit uit zich in strenge en permanente controlesen een onberispelijke afwerking door een zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde Profel Expert.

Omdat we je kozijnen, buitendeuren en schuifpuien in onze fabriek perfect op maat hebben afgewerkt, komt de Profel Expert op de afgesproken plaatsingsdag niet voor verrassingen te staan. Bij de montage volgen we alle geldende bouwrichtlijnen.

We herinneren je graag aan onze beloften: jouw huis is heilig. We behandelen het dus met respect en nemen al het afval mee.

De nazorg is onze waarborg. Je kunt dus ook na de oplevering op je Profel Expert rekenen dankzij onze fabrieksgarantie van 10 jaar. Zo maken we de glasheldere beloften aan jou waar.