Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 image/svg+xml Artboard 1

Werken bij Profel

Vacatures
70 jaar
expertise
Solide bedrijf
met oog voor innovatie
170.000
kozijnen & deuren gemaakt in 2018
Internationaal
dynamisch
familiebedrijf in
volle expansie
Passie
voor productie en tevreden klanten
 1. Onze filosofie

  Onze waarden zijn wederzijds respect, flexibiliteit, vertrouwen, openheid, initiatief, verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Zowel in onze relatie met medewerkers, als met leveranciers en partners zijn deze duidelijk aanwezig. Dit vertaalt zich ook naar onze eindklanten, de bouwers en verbouwers, in 3 glasheldere beloften: 1. onze offerte is jouw factuur, 2. jouw huis is heilig en 3. onze nazorg is jouw waarborg.

  Bij Profel bestaat de overtuiging dat als mensen gelukkig zijn in hun werkomgeving dit resulteert in kwaliteitsvol maatwerk voor een tevreden klant.

  Wij gaan voor een lange termijn relatie. Wij bieden gemotiveerde medewerkers mogelijkheden hun persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en bij te leren.

 2. Onze structuur

  Profel is een verticaal gestructureerd bedrijf. Dit wil zeggen dat wij de ganse waardeketen vanaf grondstof tot en met afgewerkt eindproduct in eigen beheer hebben. Wij staan steeds open voor overleg om deze keten nog performanter en innovatiever te maken. Iedereen kan het verschil maken met zijn inbreng. Ook jij!

 3. Duurzaamheid

  Duurzaamheid uit zich bij Profel in meerdere facetten. Naast aandacht voor een duurzame relatie met onze medewerkers, hebben we respect voor natuur en milieu. Ook de kwalitatieve duurzaamheid van de producten die we afleveren dragen we zeer hoog in het vaandel. En tot slot investeren we in economische duurzaamheid door een gezonde bedrijfsvoering. Bij Profel draag je sowieso je steentje bij aan een duurzame economie.

 4. Onze missie

  In onze twee business units zijn we voortdurend op zoek naar hoe we onze kwalitatieve producten kunnen begeleiden met een doordacht dienstenpakket waarmee we onze klanten het leven gemakkelijker maken

  Profel wil bijdragen aan een comfortabele woonomgeving. Dit op vlak van esthetiek, veiligheid, gebruiksgemak, akoestische en thermische isolatie, … Naast het comfortabele eindresultaat, willen we zowel voor onze directe als indirecte klanten de weg ernaartoe zo aangenaam mogelijk maken.

De erkende Profel Expert in je regio helpt je verder met je nieuwe deuren & kozijnen op maat

Gezonde ondernemingen die jaarlijks worden gecontroleerd.

Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde Profel Experts. Na een onafhankelijke toetsing op hoge kwaliteitseisen is het kwaliteitslabel “Profel Expert” toegekend. Deze gecertificeerde vakmensen kennen het Profel-gamma door en door. Ook het installatietraject hebben ze volledig onder controle. 


Onze gecertificeerde Profel Experts staan garant voor:


Vind een Profel Expert
Volledig vrijblijvend & gratis. Focus op jouw tevredenheid